Logo

TEATRE PER A PETITA INFÀNCIA: 'En Ximpa a la selva'

Amb la programació de primavera engeguem un nou cicle adreçat a gaudir amb la petita infància, un tast d'espectacles teatrals de petit format adaptats a l'experiència dels més petits! [+ informació]

En Miquel porta una maleta plena de contes, però té un de preferit, és clar, 'En Ximpa a la selva'. Primer cal un bosc, arbres, flors, vegetació... Però, on són els animals? Amb l'ajuda d'uns prismàtics els trobarem! Una girafa, una zebra, un rinoceront, un cocodril, un estruç... un a un aniran apareixent tots el animals però, on és en Ximpa? En Ximpa, un mico molt simpàtic, viu amagat en un racó de la frondosa selva, un indret ple de colors i amics on divertir-se jugant i gaudint de la llibertat.

En Ximpa és entremaliat i apareix de sobte, entre saltirons i tombarelles. Està sol i una mica trist però no triga a trobar-se una colla d'amics amb els que jugar. Però ha de tenir cura, a la selva no es pot jugar amb tots els animals, alguns són perillosos. Abans de marxar, en Ximpa i en Miquel surten a saludar a tots els nens i nenes que han vingut a veure l'espectacle. Al Ximpa l'hi agrada saltar d'un cap a un altre i aprofitem per omplir la maleta de contes de somriures i aplaudiments.

Data i horari: dissabte 26 de maig a les 12 h
A càrrec de la Cia. Sinilos
Activitat gratuïta | Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

* Espectacle recomanat per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.
* Cal que els infants siguin sempre acompanyats per una persona adulta.

Dates: Del 26/05/2018 al 26/05/2018
Lloc: Ateneu Municipal de Rubí
Horari: De 12:00 a 13:00
Preu: 0.00 €

Inscripcions exhaurides

Inscriu-te a la llista d'espera
© Ajuntament de Rubí - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Política de cookies