Logo

TEATRE PER A PETITA INFÀNCIA: 'El viatge d'en James'

Amb la programació de primavera engeguem un nou cicle adreçat a gaudir amb la petita infància, un tast d'espectacles teatrals de petit format adaptats a l'experiència dels més petits! [+ informació]

La Carola és una grangera molt simpàtica que viu a una granja enmig de la muntanya. Té un hort preciós, que cuida molt i on conrea tot tipus de verdura i hortalisses. També té arbres fruiters que, respectant el seu cicle, li donen fruita dolça i sucosa. La Carola cull les fruites i verdures i les ven a la paradeta que munta al poble els dilluns i dimecres. La Carola té molt de respecte per la natura i els éssers vius. Sempre porta amb ella uns amics inseparables, són els insectes que viuen a l'hort, els estima i cuida molt i li fan molta companyia. Ella els deixa viure de les fruites i verdures i ells només mengen el que necessiten.

Mentre espera que vinguin els clients a comprar, la Carola i els seus amics, ajudats de tots els elements, fruites, capses, llums de la parada, robes... Construiran uns objectes per explicar el conte de James, un nen que viatja a bord d'un préssec gegant que ha crescut al seu jardí. Però no anirà sol, sinó acompanyat d'uns amics ben especials, uns insectes, amb els que correrà moltes aventures buscant la llibertat!

Data i horari: dissabte 9 de juny a les 12 h
A càrrec de la Cia. Teatre Aula
Activitat gratuïta | Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

* Espectacle recomanat per a famílies amb infants a partir de 3 anys.
* Cal que els infants siguin sempre acompanyats per una persona adulta.

Dates: Del 09/06/2018 al 09/06/2018
Lloc: Ateneu Municipal de Rubí
Horari: De 12:00 a 13:00
Preu: 0.00 €

Inscripcions exhaurides

Inscriu-te a la llista d'espera
© Ajuntament de Rubí - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Política de cookies