Logo

L'ART DE LES SÈRIES DE LA TELEVISIÓ: 'Distòpies. Societats irreals però possibles'

La televisió del nou mil·leni ha obert un nou camp d'experimentació permetent l'aparició d'un gran nombre d'obres amb un indubtable valor artístic: l'excel·lència narrativa de Los Soprano, l'exhuberància de Game of Thrones, les distòpies de Black Mirror o The Handmaid's Tale, entre altres. En aquest cicle ens proposem conèixer els secrets de les millors produccions i dels seus creadors, els showrunners. Ens aproparem a aquestes noves creacions des d'una vessant artística, social i política, per tal de poder reflexionar i entendre els seus vincles amb els nostres temps. [+ informació]

No us preocupeu! Treballarem sobre episodis pilot i seqüències aïllades evitant el risc d'spoilers amb l'objectiu de procurar i enriquir els seus futurs visionats!

En aquesta primera sessió ens centrarem en la idea de distòpies, societats irreals però possibles, utopies negatives on la realitat transcorre en termes oposats als d'una societat ideal, de la mà de tres grans produccions: Black Mirror (Charlie Brooker, 2011), The Leftlovers (Tom Perrota, 2014), i The Handmaid's Tale (Bruce Miller, 2017).

Data i horari: dijous 2 de maig a les 19 h
Amb d'Òscar Pérez, cineasta i professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.
Activitat gratuïta | Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.
Hi col·labora: Federació Catalana de Cineclubs.

Dates: Del 02/05/2018 al 02/05/2018
Lloc: Ateneu Municipal de Rubí
Horari: De 19:00 a 20:30
Preu: 0.00 €

Inscriu-te
© Ajuntament de Rubí - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Política de cookies