Logo

L'ART DE LES SÈRIES DE TELEVISIÓ: 'El jocs dels poderosos. La traïció com a gènere'

La televisió del nou mil·leni ha obert un nou camp d'experimentació permetent l'aparició d'un gran nombre d'obres amb un indubtable valor artístic: l'excel·lència narrativa de Los Soprano, l'exhuberància de Game of Thrones, les distòpies de Black Mirror o The Handmaid's Tale, entre altres. En aquest cicle ens proposem conèixer els secrets de les millors produccions i dels seus creadors, els showrunners. Ens aproparem a aquestes noves creacions des d'una vessant artística, social i política, per tal de poder reflexionar i entendre els seus vincles amb els nostres temps. [+ informació]

No us preocupeu! Treballarem sobre episodis pilot i seqüències aïllades evitant el risc d'spoilers amb l'objectiu de procurar i enriquir els seus futurs visionats!

En aquesta sessió ens endinsarem en el món del poder, l'ambició i les lluites d'interès i les traicions, i com aquest joc ha esdevingut un gènere en sí mateix, sovint inspirat en fets reals. En concret, treballarem amb les produccions d'èxit Game of Thrones (David Benioff, 2011) i House of Cards (Beau Willimon, 2013).

Data i horari: dijous 23 de maig a les 19 h
Amb d'Òscar Pérez, cineasta i professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.
Activitat gratuïta | Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.
Hi col·labora: Federació Catalana de Cineclubs.

Dates: Del 23/05/2018 al 23/05/2018
Lloc: Ateneu Municipal de Rubí
Horari: De 19:00 a 20:30
Preu: 0.00 €

Inscriu-te
© Ajuntament de Rubí - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Política de cookies