Logo

L'ART DE LES SÈRIES DE TELEVISIÓ: 'Dins la ment del criminal. És possible empatitzar amb el dolent?'

La televisió del nou mil·leni ha obert un nou camp d'experimentació permetent l'aparició d'un gran nombre d'obres amb un indubtable valor artístic: l'excel·lència narrativa de Los Soprano, l'exhuberància de Game of Thrones, les distòpies de Black Mirror o The Handmaid's Tale, entre altres. En aquest cicle ens proposem conèixer els secrets de les millors produccions i dels seus creadors, els showrunners. Ens aproparem a aquestes noves creacions des d'una vessant artística, social i política, per tal de poder reflexionar i entendre els seus vincles amb els nostres temps. [+ informació]

No us preocupeu! Treballarem sobre episodis pilot i seqüències aïllades evitant el risc d'spoilers amb l'objectiu de procurar i enriquir els seus futurs visionats!

En aquesta sessió ens intentarem endinsar en el món del crim, i en concret dins la ment del criminal. És possible empatitzar la vida criminal? Perquè ens és possible simpatitzar amb el dolent? Per mirar d'esbrinar-ho treballarem amb tres grans produccions: Los Soprano (David Chase, 1999), Dexter (James Manos Jr., 2016) i Narcos (Chris Brancato, 2015).

Data i horari: dijous 13 de juny a les 19 h
Amb d'Òscar Pérez, cineasta i professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.
Activitat gratuïta | Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.
Hi col·labora: Federació Catalana de Cineclubs.

Dates: Del 13/06/2018 al 13/06/2018
Lloc: Ateneu Municipal de Rubí
Horari: De 19:00 a 20:30
Preu: 0.00 €

Inscriu-te
© Ajuntament de Rubí - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Política de cookies